Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Aanbiedingen

Is het totaalbedrag (zonder eventuele kortingen) van je bestelling € 50,00 of hoger, dan betaal je bij verzending binnen Nederland geen portokosten!
Zeven 'Geheimenisboeken'

Zeven 'Geheimenisboeken'

Diverse auteurs € 46,95
Auteur: Diverse auteurs
Formaat: Paperbacks
Bestelnummer: 7514
Aantal pagina's: 1100
ISBN:
Afmetingen: 7 uitgaven

Het laatste deel van Gods Woord en wil dat geopenbaard werd, wordt in de Bijbel 'hét geheimenis' genoemd. Het gaat over een deel van Gods plan dat voor de ogen van de profeten verborgen was - vandaar het geheimenis - en waar zelfs de Heere Jezus Zelf niet over sprak. Pas aan het einde van het boek Handelingen werd dit door de Heere bekendgemaakt via de bediening van de apostel Paulus.

Om je te helpen begrijpen hoe het zover gekomen is, hebben we een mooie selectie met uitgaven gemaakt, die verband houden met deze boodschap. Krijg inzicht in wat er in de Handelingentijd gebeurde en hoe deze periode achteraf gezien Gods weg naar het geheimenis was (hierdoor werd de vestiging van het koninkrijk op aarde uitgesteld). Ook bevat deze aanbieding een boekje met veel aandacht voor wat één en ander voor de gelovige van nu persoonlijk betekent.

Let op: inzicht in deze dingen is bepalend voor de rest van je leven! Deze december-aanbieding bevat de volgende zeven titels (tik of klik op de titel voor meer informatie over het betreffende boek):

Bij elkaar ruim 1100 bladzijden Bijbelstudie! De prijs bedraagt € 46,95 (normale prijs: € 70,70). Morgenroodreeksabonnees ontvangen bovendien hun vaste 20% korting! Abonnee worden kan tijdens het bestelproces. Houd er wel rekening mee dat er nog verzendkosten bij komen.

Zoek een boek ...

Sluiten