Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Bijbelstudie

Let op: i.v.m. de vakantietijd worden bestellingen m.i.v. vrijdag 23 augustus weer verwerkt. Vanaf dan zij we ook weer telefonisch bereikbaar.

Bij bestellingen met een bruto factuurbedrag (= exclusief eventuele kortingen) van € 50,00 of hoger, betaal je geen portokosten. Bij aanbiedingen geldt de aanbiedingsprijs.

Bijbelstudieboeken

Jaarlijks geven we twee á drie Bijbelstudieboeken uit. Met het Everread-abonnement worden deze boeken - zonder dat je zelf actie hoeft te ondernemen - naar je toegestuurd, zodra ze verschijnen. Met 25% korting op de verkoopprijs en geen porto- en verzendkosten, ben je dan altijd voordelig uit en heb je de juiste boeken die je helpen bij Bijbelstudie. Los bestellen kan natuurlijk ook!

Gods Woord wijst ons de weg

Gods Woord wijst ons de weg

Hoite Slagter € 8,95
Auteur: Hoite Slagter
Formaat: Paperback
Bestelnummer: 7199
Aantal pagina's: 199
ISBN: 9789066941991
Afmetingen: 21x14,8 cm

Voor een christen is het belangrijk te ontdekken hoe God Zijn Woord bedoeld heeft. Dit boek is een richtingwijzer op de geloofsweg. De schrijver gaat eerst in op de algemene vraag: Wat is het Woord van God? Vervolgens gaat hij dieper in op de meer bijzondere vraag: Wat is het Woord van God voor deze tijd? Het boek bevat onder meer een nauwkeurig historische verslag van de chronologie van de Nieuwtestamentische brieven.

Zoek een boek ...

Sluiten