Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Bijbels

Is het totaalbedrag (zonder eventuele kortingen) van je bestelling € 50,00 of hoger, dan betaal je bij verzending binnen Nederland geen portokosten!
Companion Bible

Companion Bible

Dr. E.W. Bullinger € 62,50
Auteur: Dr. E.W. Bullinger
Formaat: Harde kaft
Bestelnummer: 6203
Aantal pagina's: 2156
ISBN: 9780825422034
Afmetingen: 24x16 cm

Deze Engelse Bijbel bevat een schat aan informatie. Met de King James Version als uitgangspunt, geven vele voetnoten en verwijzingen meer uitleg over wat de oorspronkelijke tekst eigenlijk zegt. Verder is er veel informatie te vinden over elk Bijbelboek en elke brief. Typisch Bullinger: van elk Bijbelgedeelte geeft hij een structuur, waardoor de bedoeling van het betreffende gedeelte duidelijker wordt.
Verder bevat deze Bijbel 198 bijlagen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Denk daarbij aan zaken als ‘Schepping versus Evolutie’; ‘Het gebruik van het woord geest’; ‘De 120 jaar uit Gen. 6:3’; ‘Chronologie van Adam tot Jezus’; ‘Wanneer zijn welke brieven geschreven?’; ‘Diverse woorden en hun synoniemen’; etc. etc. Wie eenmaal in deze Bijbel begint te bladeren en te lezen zal daar voorlopig niet mee stoppen. Vanwege de vele verwijzingen die er staan naar andere Bijbelgedeelten kom je ‘van het één op het ander’. Onmisbaar voor de serieuze Bijbelstudent.
Deze Bijbel is uitgevoerd met duimgrepen.

Bekijk alle bij Everread verkrijgbare boeken van Bullinger.

Op deze uitgave wordt geen korting berekend, maar ook geen verzendkosten

Zoek een boek ...

Sluiten