Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Bijbelstudie

Bij bestellingen met een bruto factuurbedrag (= exclusief eventuele kortingen) van € 50,00 of hoger, betaal je geen portokosten. Bij aanbiedingen geldt de aanbiedingsprijs.

Bijbelstudieboeken

Jaarlijks geven we twee á drie Bijbelstudieboeken uit. Met het Everread-abonnement worden deze boeken - zonder dat je zelf actie hoeft te ondernemen - naar je toegestuurd, zodra ze verschijnen. Met 25% korting op de verkoopprijs en geen porto- en verzendkosten, ben je dan altijd voordelig uit en heb je de juiste boeken die je helpen bij Bijbelstudie. Los bestellen kan natuurlijk ook!

Deze profetie

Deze profetie

Charles Henry Welch € 17,45
Auteur: Charles Henry Welch
Formaat: Paperback
Bestelnummer: 7246
Aantal pagina's: 276
ISBN: 9789066942462
Afmetingen: 21x14,7 cm

De vertaling van een commentaar op het boek Openbaring, dat destijds onder de titel 'This Prophecy' uitkwam. In deze uitleg komt het gehele boek Openbaring aan de orde. Dit gebeurt vanuit de visie dat dit boek de afronding beschrijft van Gods plan met Israël en de volkeren. Alles wat hiermee samenhangt vormt de ernstige en gecompliceerde, maar ook hoopvolle boodschap van dit laatste Bijbelboek. Een boodschap die met name verband houdt met de voor de mensheid meest ingrijpende gebeurtenis aller tijden, waarbij zich apocalyptische taferelen zullen afspelen: de grote openbaring in heerlijkheid van Jezus Christus.

Zoek een boek ...

Sluiten