Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Bijbelstudie

Bij bestellingen met een netto factuurbedrag (= inclusief eventuele kortingen) van € 75,00 of hoger, betaal je geen portokosten.

Bijbelstudieboeken

Jaarlijks geven we twee á drie Bijbelstudieboeken uit. Met het Everread-abonnement worden deze boeken - zonder dat je zelf actie hoeft te ondernemen - naar je toegestuurd, zodra ze verschijnen. Met 25% korting op de verkoopprijs en geen porto- en verzendkosten, ben je dan altijd voordelig uit en heb je de juiste boeken die je helpen bij Bijbelstudie. Los bestellen kan natuurlijk ook!

Gaan voor Goud

Gaan voor Goud

Charles Henry Welch € 15,40
Auteur: Charles Henry Welch
Formaat: Paperback
Bestelnummer: 7253
Aantal pagina's: 208
ISBN: 9789066942530
Afmetingen: 21x14,7 cm

Dit boek is een prachtige en diepgaande uitleg van de Filippenzenbrief. Deze op de praktijk gerichte brief, blijkt een rijke schat te zijn met informatie over hoe de gelovige van vandaag in het leven mag staan. Voor wie Christus wil navolgen, ligt er aan het einde van de wedloop van het geloof een schitterende prijs klaar! Charles Henry Welch (1880-1967) heeft vele Bijbelstudieartikelen en -boeken geschreven. Ze worden vanwege de grote vraag nog steeds uitgegeven (in Engeland), wat het belang van het inzicht van deze Bijbelleraar onderstreept. Ook in het Engels verkrijgbaar onder de titel 'The Prize of the High Calling'

Lees veel informatie over de gebruikte woorden in de Filippenzenbrief de 'vers voor vers uitgave'.

Zoek een boek ...

Sluiten