Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Bijbelstudie

Let op: i.v.m. de vakantietijd worden bestellingen m.i.v. vrijdag 23 augustus weer verwerkt. Vanaf dan zij we ook weer telefonisch bereikbaar.

Bij bestellingen met een bruto factuurbedrag (= exclusief eventuele kortingen) van € 50,00 of hoger, betaal je geen portokosten. Bij aanbiedingen geldt de aanbiedingsprijs.

Bijbelstudieboeken

Jaarlijks geven we twee á drie Bijbelstudieboeken uit. Met het Everread-abonnement worden deze boeken - zonder dat je zelf actie hoeft te ondernemen - naar je toegestuurd, zodra ze verschijnen. Met 25% korting op de verkoopprijs en geen porto- en verzendkosten, ben je dan altijd voordelig uit en heb je de juiste boeken die je helpen bij Bijbelstudie. Los bestellen kan natuurlijk ook!

De brief aan de Efeziërs - vers voor vers

De brief aan de Efeziërs - vers voor vers

Hoite Slagter € 17,45
Auteur: Hoite Slagter
Formaat: Gebonden
Bestelnummer: 7276
Aantal pagina's: 144
ISBN: 9789066942769
Afmetingen: 22,5x15 cm

Een nieuwe en letterlijke vertaling van de brief van Paulus aan de Efeziërs met bij elk vers uitleg over veel van de (oorspronkelijk) gebruikte woorden, de verbanden met andere verzen in deze brief en soms structuren van verzen en gedeelten. Heel veel achtergrondinformatie compact samengebracht in een mooi uitgevoerd boekwerk. Al met al een waardevol naslagwerk voor de bestudering van de Efezebrief. Ook ideaal voor persoonlijke bijbelstudie, waarbij bijvoorbeeld elke dag een vers met de bijbehorende uitleg gelezen en overdacht kan worden.

Bekijk hier de andere in deze serie verschenen boeken.

Zoek een boek ...

Sluiten