Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Bijbelstudie

Let op: i.v.m. de vakantietijd worden bestellingen m.i.v. vrijdag 23 augustus weer verwerkt. Vanaf dan zij we ook weer telefonisch bereikbaar.

Bij bestellingen met een bruto factuurbedrag (= exclusief eventuele kortingen) van € 50,00 of hoger, betaal je geen portokosten. Bij aanbiedingen geldt de aanbiedingsprijs.

Bijbelstudieboeken

Jaarlijks geven we twee á drie Bijbelstudieboeken uit. Met het Everread-abonnement worden deze boeken - zonder dat je zelf actie hoeft te ondernemen - naar je toegestuurd, zodra ze verschijnen. Met 25% korting op de verkoopprijs en geen porto- en verzendkosten, ben je dan altijd voordelig uit en heb je de juiste boeken die je helpen bij Bijbelstudie. Los bestellen kan natuurlijk ook!

De brief aan de Kolossenzen - vers voor vers

De brief aan de Kolossenzen - vers voor vers

Hoite Slagter € 16,40
Auteur: Hoite Slagter
Formaat: Gebonden
Bestelnummer: 7287
Aantal pagina's: 112
ISBN: 9789066942875
Afmetingen: 22,5x15 cm

De Kolossenzenbrief bevat veel grondwaarheden over de huidige fase in Gods heilsplan. Daarom is deze brief van bijzonder groot belang voor de gelovige die wil weten hoe God hem of haar ziet en welke positie de Zoon van God als Hoofd van het lichaam van Christus (nu) heeft.
Deze uitgave bevat een nieuwe en letterlijke vertaling. Daarbij is er veel uitleg over de oorspronkelijk gebruikte woorden. Achterin staat een structuur van de Kolossenzenbrief en een concordantie van alle in deze brief gebruikte woorden.

Bekijk hier de andere in deze serie verschenen boeken.

Zoek een boek ...

Sluiten