Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Bijbelstudie

Let op: i.v.m. de vakantietijd worden bestellingen m.i.v. vrijdag 23 augustus weer verwerkt. Vanaf dan zij we ook weer telefonisch bereikbaar.

Bij bestellingen met een bruto factuurbedrag (= exclusief eventuele kortingen) van € 50,00 of hoger, betaal je geen portokosten. Bij aanbiedingen geldt de aanbiedingsprijs.

Bijbelstudieboeken

Jaarlijks geven we twee á drie Bijbelstudieboeken uit. Met het Everread-abonnement worden deze boeken - zonder dat je zelf actie hoeft te ondernemen - naar je toegestuurd, zodra ze verschijnen. Met 25% korting op de verkoopprijs en geen porto- en verzendkosten, ben je dan altijd voordelig uit en heb je de juiste boeken die je helpen bij Bijbelstudie. Los bestellen kan natuurlijk ook!

De eerste brief aan Timoteüs - vers voor vers

De eerste brief aan Timoteüs - vers voor vers

Hoite Slagter € 15,90
Auteur: Hoite Slagter
Formaat: Gebonden
Bestelnummer: 7297
Aantal pagina's: 128
ISBN: 9789066942974
Afmetingen: 22,5x15 cm

In de eerste Timoteüsbrief geeft Paulus allerlei praktische aanwijzingen aan zijn jongere medewerker Timoteüs. Het is vooral een brief ván een dienstknecht van God áán een dienstknecht van God. Over hoe binnen de gemeente moet worden omgegaan met weduwen; wat de positie is van oudsten en diakenen en hoe er geleefd moet worden in overeenstemming met de gezonde leer.
In dit boek is elk vers opnieuw en letterlijk vertaald, met daarbij uitleg over de oorspronkelijke woorden. Verder is een structuur van deze brief en een concordantie van alle gebruikte woorden opgenomen.

Bekijk hier de andere in deze serie verschenen boeken. Timotheus

Zoek een boek ...

Sluiten