Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Bijbelstudie

Is het totaalbedrag (zonder eventuele kortingen) van je bestelling € 50,00 of hoger, dan betaal je bij verzending binnen Nederland geen portokosten!
Alles is zinloos ...

Alles is zinloos ...

Sebastiaan de Graaf € 14,15
Auteur: Sebastiaan de Graaf
Formaat: Paperback
Bestelnummer: 7365
Aantal pagina's: 144
ISBN: 9789066943650
Afmetingen: 21x14,7cm

Het boek Prediker & het dagelijks leven

Het is de moeite waard om Prediker te bestuderen. Juist omdat dit boek ons laat zien dat de mens en de wereld waarin hij leeft, op zich genomen niets voorstellen en nergens op uitkomen. Natuurlijk is dit geen plezierige boodschap om te horen. Maar laten wij eerlijk zijn: ook al zouden wij de boodschap niet horen, dan zou deze er nog wel degelijk zijn. Waarom dan niet luisteren naar de boodschap en er tegelijkertijd bij bepaald worden dat er een uitweg uit de zinloosheid is? Het boek Prediker staat namelijk niet op zichzelf, maar vormt een onderdeel van de Bijbel, waarin ons geleerd wordt dat de mens slechts tot zijn doel kan komen als hij zich van God afhankelijk opstelt.

De uiteindelijke bedoeling daarvan is dat de mens niet meer in zichzelf en zijn eigen werk en wijsheid roemt, maar dat hij op God vertrouwt. In dit opzicht zou één van de eerste Bijbelboeken voor iedere 'beginnende' gelovige, het boek Prediker moeten zijn.

Kijk hier voor de inhoudsopgave van dit boek.

Ook als e-book verkrijgbaar!

Zie ook deze aanbieding!

Zoek een boek ...

Sluiten