Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Bijbelstudie

Is het totaalbedrag (zonder eventuele kortingen) van je bestelling € 50,00 of hoger, dan betaal je bij verzending binnen Nederland geen portokosten!
Omgaan met tegenslag

Omgaan met tegenslag

Sebastiaan de Graaf € 21,95
Auteur: Sebastiaan de Graaf
Formaat: Paperback
Bestelnummer: 7447
Aantal pagina's: 368
ISBN: 9789066944473
Afmetingen: 21x14,8 cm

Iedereen krijgt een keer te maken met tegenslag in het leven, sommigen zelfs heel vaak. In dit boek wijst de schrijver ons een weg om vanuit het christelijk geloof met tegenslag te kunnen omgaan. Het belangrijkste aspect hierin is dat wij met pijn, lijden en verdriet naar God mogen gaan. Ons  leed wordt dan niet altijd weggenomen, maar Hij biedt wel troost en hoop, zodat we net als de lijdende Job kunnen zeggen: "... maar nu heeft mijn oog U gezien".

De schrijver verweeft de levens van Bijbelse personen, de verhalen van gelovigen en zijn eigen ervaringen tot een rode draad die door heel het boek heen loopt. Ook geeft hij veel praktische voorbeelden die je kunnen helpen om samen met God door moeilijke tijden te gaan.

Dit is een open en kwetsbaar boek. Kwetsbaar voor de schrijver, omdat hij op een eerlijke manier naar zichzelf en zijn eigen tegenslagen kijkt. Maar ook kwetsbaar voor jou als lezer als jij hetzelfde durft te doen.

Achter in het boek zijn vragen opgenomen voor gesprek of persoonlijke reflectie. Hierdoor is dit boek ook als werkboek te gebruiken.

Reacties van lezers:
'Ik moet zeggen dat het een geweldig boek is waarin ik veel herken van mijn eigen leven';
'Ik ben er erg blij mee. Het geeft handvatten' en
'Een supermooi en realistisch boek waar velen kracht uit zullen putten'.

Sebastiaan de Graaf (1974) is getrouwd en heeft twee dochters. Hij is al ruim twintig jaar werkzaam in de jeugdhulpverlening. Daarnaast is hij ook actief als spreker in verschillende gemeenten en als schrijver.

Kijk hier voor de inhoudsopgave.

Zie ook deze aanbieding!

Zoek een boek ...

Sluiten