Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

e-Books

e-Books

Leeswijzer! (e-book)

Leeswijzer! (e-book)

Peter Slagter € 5,37
Auteur: Peter Slagter
Formaat: e-book
Bestelnummer: 9325
Aantal pagina's:
ISBN: 9789066943254
Afmetingen:

Doelgericht Bijbellezen

De belangrijkste bron van informatie voor een christen is de Bijbel. De gelovige heeft immers heel zijn geloof in God gebouwd op de zekerheid dat dit boek Gods Woord is.
Om meer te weten te komen over Degene in Wie je gelooft, is het dus noodzakelijk om de Bijbel te lezen. Daarbij is het niet alleen belangrijk dat de Bijbel gelezen wordt, maar ook hoe dat gebeurt.

Wil je in 'het menselijk verkeer' de ander goed begrijpen, dan moet je die ander ook serieus nemen en dus goed luisteren naar wat diegene zegt en hoe hij het zegt. Het belangrijkste dat ooit gezegd en gedaan is in de menselijke geschiedenis, is dat wat Gód gezegd heeft in Zijn Woord en wat Híj gedaan heeft in Zijn Zoon, Jezus Christus.

Met welk doel lezen wij eigenlijk de Bijbel? Willen we ontdekken wat God heeft geopenbaard en zeggen wil, of zoeken we bevestiging van hoe we zelf ons geloof willen 'inrichten'? Doelgericht Bijbellezen - met Gods bedoeling met de Bijbel voor ogen - is van grote invloed op de wijze waarop we leven, gemeente-zijn en zicht hebben op het verlossingswerk van Jezus Christus en de gevolgen daarvan voor ons.

Dit e-book wordt z.s.m. naar het tijdens het bestelproces door jou opgegeven emailadres gestuurd.

Bekijk de papieren versie.

Aanbieding: Bestel alle e-books in één keer met hoge korting!

Zoek een boek ...

Sluiten