Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Evangelisatie

Is het totaalbedrag (zonder eventuele kortingen) van je bestelling € 50,00 of hoger, dan betaal je bij verzending binnen Nederland geen portokosten!
Wat doe ik hier?!

Wat doe ik hier?!

Hoite Slagter (red.) € 4,00
Auteur: Hoite Slagter (red.)
Formaat: Paperback
Bestelnummer: 7321
Aantal pagina's: 48
ISBN: 9789066943216
Afmetingen: 20x12,5 cm

Er zijn momenten waarop je verder nadenkt over hoe deze wereld in elkaar zit. Waar gaat het allemaal naartoe en wat is jouw plaats daarin? Meestal word je hier (pas) bij bepaald als er heftige dingen gebeuren: een vriend of vriendin die aan een slopende ziekte lijdt of een ernstig ongeluk heeft gehad; onplezierige dingen die je overkomen of hoe het er aan toe gaat in deze wereld.
Maar ook als het allemaal wel goed gaat, is het niet verkeerd toch eens na te denken over de 'belangrijke vragen van het leven'.

Dit boekje probeert antwoord te geven op vragen als:
- Bestaat God?
- Heeft Jezus bestaan?
- Hoe ziet het plan van God eruit?
- Hoe kan ik Hem leren kennen?
- Waarom en waarvoor leef ik eigenlijk?
- Hoe lees ik de Bijbel?

Natuurlijk kan in een dun boekje als dit nooit alles gezegd worden. Bovendien is elk mens anders en zijn de antwoorden daarom ook anders. Maar dit boekje wil je helpen om zelf je antwoorden te zoeken en te ontdekken wie je bent ten opzichte van God. Om zo een antwoord te krijgen op de vraag 'Wat doe ik hier?!' en waar ben ik nou eigenlijk mee bezig?

Ook als e-book verkrijgbaar!

Een laagdrempelige uitgave; fijn om te hebben, mooi om weg te geven. Vraag naar de speciale kortingen bij gebruik voor evangelisatie!

Zoek een boek ...

Sluiten