Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Morgenroodreeks

Is het totaalbedrag (zonder eventuele kortingen) van je bestelling € 50,00 of hoger, dan betaal je bij verzending binnen Nederland geen portokosten!
Genade om van te leven!

Genade om van te leven!

Peter Slagter € 5,50
Auteur: Peter Slagter
Formaat: Paperback
Bestelnummer: 7298
Aantal pagina's: 64
ISBN: 9789066942981
Afmetingen: 20x12,5 cm

Genade is de basis voor Gods omgang met de mens. In de eerste plaats omdat het door genade is dat je als gelovige behouden, gered, bent. De vergeving van onze zonden, die God ons gegeven heeft, is - van ons uit gezien - onverdiend. Maar ... we hebben die vergeving wél! En dat is slechts genade.
In de tweede plaats moet je als gelovige leren dat God ons Zijn genade gegeven heeft om van te leven. Elke dag kom je er opnieuw achter, dat het enkel genade is, waaruit je mag leven.
Beide aspecten verwoordt Paulus in Titus 2. In dit hoofdstuk beschrijft hij wat de gezonde leer is en als hij dan bij de kern is aangekomen zegt hij: "Want de zaligmakende genade van God is verschenen aan alle mensen en leert ons de goddeloosheid en de wereldse begeerten te verloochenen en in deze tegenwoordige wereld bezonnen, rechtvaardig en godvruchtig te leven ...". Inderdaad: genade om van te leven!

Ook als e-book verkrijgbaar!

Zoek een boek ...

Sluiten