Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Morgenroodreeks

Is het totaalbedrag (zonder eventuele kortingen) van je bestelling € 50,00 of hoger, dan betaal je bij verzending binnen Nederland geen portokosten!
Geestelijke machten

Geestelijke machten

Peter Slagter € 7,25
Auteur: Peter Slagter
Formaat: Paperback
Bestelnummer: 7310
Aantal pagina's: 96
ISBN: 9789066943100
Afmetingen: 20x12,5 cm

God volvoert Zijn plan. Misschien minder bekend, maar Zijn tegenstander heeft ook een plan. Paulus schrijft over hem dat zijn gedachten ons niet onbekend zijn (2 Kor. 2:11). Er is in de Bijbel heel wat te vinden over zijn beweegredenen, doel en werkwijze; allerlei zaken die voortkomen uit hoogmoed: hij wil zich aan de Allerhoogste gelijkstellen. Om dat te bereiken heeft hij het voornemen om 'een sterke man' op het wereldtoneel te zetten, die zich uiteindelijk in de (nog te bouwen!) tempel zal zetten. Hij zal zich als God voordoen.
Bij dit alles zijn geestelijke machten behulpzaam, die hun verwarrende en misleidende werk doen onder aanvoering van de grote misleider zelf.

Het is goed om te onderzoeken wat Gods Woord hierover zegt. Dan zijn we gewaarschuwd! "... neem niet deel aan de onvruchtbare werken van de duisternis, maar ontmasker ze veeleer" (Efe. 5:11).

Ook als e-book verkrijgbaar!

Zoek een boek ...

Sluiten