Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Morgenroodreeks

Is het totaalbedrag (zonder eventuele kortingen) van je bestelling € 50,00 of hoger, dan betaal je bij verzending binnen Nederland geen portokosten!
Ik ben de Deur

Ik ben de Deur

Peter Slagter € 5,50
Auteur: Peter Slagter
Formaat: Paperback
Bestelnummer: 7376
Aantal pagina's: 64
ISBN: 9789066943766
Afmetingen: 20x12,5 cm

Dit Bijbelstudieboekje is geschreven naar aanleiding van Johannes 10. Het gaat uitvoerig in op de verschillende aspecten van dit zo "bekende" Schriftgedeelte. Het beeld van de Herder en Zijn schapen is voor iedere gelovige herkenbaar en wordt door velen gekoesterd. De Herder, Die Zijn Eigen schapen bij name roept en ze uit de schaapskooi naar buiten voert, de vrijheid in. Ze horen naar Zijn stem en herkennen die stem.

In dit boekje wordt dit beeld, dat de Heere Jezus heeft gebruikt om de werkelijkheid te verduidelijken, behandeld. Vragen als 'Wie zijn de schapen?', 'Wat is de schaapskooi?', 'Wie is de deurwachter?', 'Wat wordt bedoeld met de uitdrukking Ik heb nog andere schapen, die niet van deze schaapskooi zijn?' komen aan de orde. Door de antwoorden op deze vragen uit te werken, komt naar voren wat de letterlijke, de profetische en de geestelijke betekenis van dit mooie hoofdstuk uit het Johannesevangelie is.

Kijk hier voor de inhoudsopgave.

Ook als e-book verkrijgbaar!

Zoek een boek ...

Sluiten