Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Morgenroodreeks

Is het totaalbedrag (zonder eventuele kortingen) van je bestelling € 50,00 of hoger, dan betaal je bij verzending binnen Nederland geen portokosten!
Bijbels bidden

Bijbels bidden

Hoite Slagter € 5,65
Auteur: Hoite Slagter
Formaat: Paperback
Bestelnummer: 7437
Aantal pagina's: 64
ISBN: 9789066944374
Afmetingen: 20x12,5 cm

De gebeden van Paulus - Bidden hoort bij het leven van een gelovige. Christenen geven daar op allerlei manieren uitleg of invulling aan. Volgens sommigen is bidden het ademen van de gelovige; noodzakelijk voor het geestelijke leven. Eigenlijk niet eens zo'n gekke gedachte. Gebed heeft immers vooral te maken met het leven met de Heere.

In de Bijbel staan heel wat woorden die van verschillende kanten het bidden belichten. Ga je dit onderzoeken én houd je daarbij oog voor Gods plan, dan kom je vanzelf terecht bij wat de apostel Paulus hierover te zeggen heeft. Je gaat als het ware van het algemene naar het bijzondere. Zo ontdek je dat Paulus een man was van gebed, die innig met de Heere leefde en vanuit die omgang met God ook Zijn leiding ervoer. Je ontdekt ook dat het bidden niet vast zit aan een door mensen bedachte vorm of inhoud. In Paulus' brieven laat God zien dat het uiteindelijk slechts om één ding gaat!

Bekijk hier de inhoudsopgave.

Ook verkrijgbaar als e-book.

Zoek een boek ...

Sluiten