Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Overig

Is het totaalbedrag (zonder eventuele kortingen) van je bestelling € 50,00 of hoger, dan betaal je bij verzending binnen Nederland geen portokosten!
DAGboek

DAGboek

Conny Wols-Leusink € 16,95
Auteur: Conny Wols-Leusink
Formaat: Paperback - genaaid en gebrocheerd
Bestelnummer: 7474
Aantal pagina's: 192
ISBN: 9789066944749
Afmetingen: 21x14,8 cm

Kort én krachtig

Elk dagstukje in dit dagboek begint met een Bijbeltekst waarin het woord 'dag' voorkomt. Daarvoor is een keuze gemaakt uit de bijna 2700 Bijbelteksten die het woord 'dag' bevatten. Je kunt zo in een jaar heel de Bijbel door. De dagstukjes zijn niet voorzien van een datum, maar enkel van een nummer. Zo kun je er op elk gewenst moment in het jaar mee starten, stoppen en weer doorgaan.
In de Bijbel wordt het woord 'dag' vaak gebruikt op de normale wijze waarop wij dat in het dagelijkse leven ook doen. Dan kunnen we denken aan een etmaal, oftewel: een periode van vierentwintig uur. We kunnen ook denken aan de tijd dat het licht is, als we het bijvoorbeeld over 'dag en nacht' hebben. Het gaat dan gemiddeld om een periode van twaalf uur.

Bekijk hier 2 bladzijden uit het boek.

Conny Wols werkt als correctrice al jarenlang mee aan de totstandkoming van de Morgenrood- en Everreaduitgaven. In 2022 heeft ze daarnaast met veel plezier gewerkt aan het schrijven en de samenstelling van dit DAGboek.

Zoek een boek ...

Sluiten