Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Overig

Is het totaalbedrag (zonder eventuele kortingen) van je bestelling € 50,00 of hoger, dan betaal je bij verzending binnen Nederland geen portokosten!
Lectori Salutem!

Lectori Salutem!

Peter Slagter € 8,95
Auteur: Peter Slagter
Formaat: Paperback
Bestelnummer: 7308
Aantal pagina's: 128
ISBN: 9789066943087
Afmetingen: 20x12,5 cm

Uit de inleiding:
Wat kun je beter doen dan mensen heil wensen. Waarachtig heil is er alleen in verbinding met de genade, geopenbaard in de Heiland, de Heere Jezus Christus: "... want de genade Gods is verschenen, heilbrengend voor alle mensen ..." (Titus 2:11, N.B.G.-'51-vertaling).
Vandaag zoeken veel mensen hun heil elders. Zij storten zich in allerlei geestelijke stromingen, occulte experimenten, oosterse meditatievormen en wat al niet meer. Is dat heil? Welnee, pure misleiding. Satan, die zich voordoet als een engel van het licht, verleidt z'n miljoenen. En aan profeten geen gebrek.
Ook in christelijke kringen wordt het heil, zo lijkt het, steeds minder gezocht in de Schriften, die getuigen van Christus, maar veel vaker in allerlei geestelijke belevingen, een andere manier van omgaan met elkaar, een eigentijds geloven, allerlei (wereldse!) methoden om mensen in de kerk te krijgen, etc.

In dit boek treft u korte stukjes aan die voor een deel in het verleden zijn geschreven als voorwoord, inleiding, etc. Geen Bijbelstudies, maar gemakkelijk te lezen notities. Niet diepgravend, maar wel met enige diepgang, want het gaat om Bijbelse thema's en naar ik hoop: tot heil van de lezer!

Zoek een boek ...

Sluiten