Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Vers voor vers

Let op: i.v.m. de vakantietijd worden bestellingen m.i.v. vrijdag 23 augustus weer verwerkt. Vanaf dan zij we ook weer telefonisch bereikbaar.

Bij bestellingen met een bruto factuurbedrag (= exclusief eventuele kortingen) van € 50,00 of hoger, betaal je geen portokosten. Bij aanbiedingen geldt de aanbiedingsprijs.

Vers voor vers boeken

Elk boek in deze serie over de late brieven van Paulus bevat een nieuwe en letterlijke vertaling van de daarin behandelde brief of brieven, veel informatie over de woorden, structuren en een concordantie van alle in de betreffende brieven gebruikte woorden. Handig bij je Bijbelstudie over deze brieven van Paulus

De brieven aan Filemon & Titus - vers voor vers

De brieven aan Filemon & Titus - vers voor vers

Hoite Slagter € 15,40
Auteur: Hoite Slagter
Formaat: Harde kaft
Bestelnummer: 7293
Aantal pagina's: 96
ISBN: 9789066942936
Afmetingen: 22,5x15cm

De brief aan Filemon gaat over een weggelopen slaaf, die door Gods genade gered wordt, als hij de gevangen apostel Paulus in Rome bezoekt. Dat maakt dat deze brief heel 'dicht' bij ons ligt. De waarheden omtrent het lichaam van Christus, waar wij deel van uitmaken, zijn immers door de Heer geopenbaard in deze gevangenschap van Paulus! Net als Filemon zijn ook wij kinderen van Paulus. De waarheden van het lichaam van Christus worden samengevat in de 'gezonde leer', die het belangrijkste onderwerp is van de brief aan Titus.

Zie 'De gezonde leer' over de brief aan Titus. Lees ook het boekje 'Filemon'.

Bekijk hier de andere in deze serie verschenen boeken.

Zoek een boek ...

Sluiten