Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Bijbelstudie

Is het totaalbedrag (zonder eventuele kortingen) van je bestelling € 50,00 of hoger, dan betaal je bij verzending binnen Nederland geen portokosten!
Het Getuigenis van de Sterren

Het Getuigenis van de Sterren

Dr. E.W. Bullinger € 17,95
Auteur: Dr. E.W. Bullinger
Formaat: Paperback
Bestelnummer: 7434
Aantal pagina's: 208
ISBN: 9789066944343
Afmetingen: 21x14,8 cm

Astrologie en horoscopen hebben de 'vertelling' van God in de sterren (zie Psalm 19:2) verduisterd en zelfs moreel en gevoelsmatig ontoegankelijk gemaakt voor vele gelovigen. Het is echter Gods schepping (en niet die van Gods tegenstander!) en Hij heeft er Zijn bedoeling mee. Dit boek bespreekt de in de Bijbel genoemde sterrenbeelden als de Orion, de Beer en de Pleiaden. Maar de Bijbel blijkt ook andere sterrenbeelden te vermelden. Beginnend bij de Maagd en eindigend bij de Leeuw, heeft de Heere aan de hand van sterren en sterrenbeelden een indrukwekkend profetisch getuigenis gegeven van het lijden van Christus en al de heerlijkheid daarna. Voorzien van vele afbeeldingen; Bijbelteksten in de Herziene Statenvertaling; met een losse sterrenkaart van 32 x 32 cm.

Deze 2e Nederlandse druk is opnieuw geredigeerd en aangepast aan de Herziene Statenvertaling.

Bekijk alle bij Everread verkrijgbare boeken van Bullinger.

Wil je altijd de nieuwste Bijbelstudieboeken in huis? Word dan Everread-abonnee, waarmee je automatisch intekent op onze nieuwe Bijbelstudieboeken, waarvan er 2 á 3 per jaar verschijnen.

Zoek een boek ...

Sluiten