Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Aanbiedingen

Is het totaalbedrag (zonder eventuele kortingen) van je bestelling € 50,00 of hoger, dan betaal je bij verzending binnen Nederland geen portokosten!
Bullinger - boeken

Bullinger - boeken

Dr. E.W. Bullinger € 60,00
Auteur: Dr. E.W. Bullinger
Formaat: Paperbacks
Bestelnummer: 7511
Aantal pagina's: 1344
ISBN:
Afmetingen:

Vijf Bijbelstudieboeken van Dr. E.W. Bullinger in één pakket! 

Het gaat in totaal om 1344 bladzijden aan Bijbelstudie.

De aanbiedingsprijs bedraagt € 60,00 (normale prijs: € 91,35). Morgenroodreeksabonnees ontvangen bovendien hun vaste 20% korting! Abonnee worden kan tijdens het bestelproces. Let op: er worden bij deze aanbieding geen verzendkosten berekend.

Ethelbert William Bullinger (1837-1913), een nakomeling in de eerste lijn van J. Heinrich Bullinger, de grote Zwitserse Hervormer, was een Anglicaanse geestelijke. Onvermoeibaar bestudeerde hij de Bijbel. Deze intensieve studie van het Woord van God resulteerde in vele boeken die voor vele gelovigen tot kracht en bemoediging zijn geweest. Tot de boeken die Bullinger schreef, behoren commentaren op Bijbelboeken, een Bijbel met aantekeningen (de Companion Bible), een lexicon en concordantie op het Engelse en Griekse Nieuwe Testament, werken over de Heilige Geest, over de betekenis van de getallen in de Bijbel en over de Bijbelse betekenis van sterren en sterrenbeelden.

Zoek een boek ...

Sluiten