Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Bijbelstudie

Let op: i.v.m. de vakantietijd worden bestellingen m.i.v. vrijdag 23 augustus weer verwerkt. Vanaf dan zij we ook weer telefonisch bereikbaar.

Bij bestellingen met een bruto factuurbedrag (= exclusief eventuele kortingen) van € 50,00 of hoger, betaal je geen portokosten. Bij aanbiedingen geldt de aanbiedingsprijs.

Bijbelstudieboeken

Jaarlijks geven we twee á drie Bijbelstudieboeken uit. Met het Everread-abonnement worden deze boeken - zonder dat je zelf actie hoeft te ondernemen - naar je toegestuurd, zodra ze verschijnen. Met 25% korting op de verkoopprijs en geen porto- en verzendkosten, ben je dan altijd voordelig uit en heb je de juiste boeken die je helpen bij Bijbelstudie. Los bestellen kan natuurlijk ook!

Gelijkenissen, wonderen en tekenen

Gelijkenissen, wonderen en tekenen

C.H. Welch € 17,45
Auteur: C.H. Welch
Formaat: Paperback
Bestelnummer: 7266
Aantal pagina's: 224
ISBN: 9789066042660
Afmetingen: 21x14,7 cm

Het Mattheüsevangelie en het Johannesevangelie in het licht van Gods plan. Veel christenen menen dat de wonderen en tekenen die in de Bijbel vermeld worden, voorbeelden zijn van wat je in onze tijd van de Heer mag (volgens sommigen: moet) verwachten. Om teleurstellingen en soms zelfs geloofscrises te voorkomen, is het belangrijk te kijken naar de plaats van wonderen, tekenen en gelijkenissen in het licht van Gods plan. En juist dát doet Charles Welch (1880-1967) in dit boek. Door oog te hebben voor de context, ontdekken we dat elke gelijkenis ons bepaalt bij de geestelijke situatie van Israël; en dat geldt ook voor de wonderen en de tekenen. Wie - ook wat deze dingen betreft - respectvol om wil gaan met Gods Woord, zal zich verblijden in en genieten van de rijkdom die God met ons wil delen.

Zie ook 'Acht gelijkenissen over het koninkrijk der hemelen'.

Zoek een boek ...

Sluiten