Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Bijbelstudie

Bij bestellingen met een netto factuurbedrag (= inclusief eventuele kortingen) van € 75,00 of hoger, betaal je geen portokosten.

Bijbelstudieboeken

Jaarlijks geven we twee á drie Bijbelstudieboeken uit. Met het Everread-abonnement worden deze boeken - zonder dat je zelf actie hoeft te ondernemen - naar je toegestuurd, zodra ze verschijnen. Met 25% korting op de verkoopprijs en geen porto- en verzendkosten, ben je dan altijd voordelig uit en heb je de juiste boeken die je helpen bij Bijbelstudie. Los bestellen kan natuurlijk ook!

De tweede brief aan Timoteüs - vers voor vers

De tweede brief aan Timoteüs - vers voor vers

Hoite Slagter € 15,40
Auteur: Hoite Slagter
Formaat: Gebonden
Bestelnummer: 7302
Aantal pagina's: 96
ISBN: 9789066943025
Afmetingen: 22,5x15 cm

De tweede brief van Paulus aan zijn (jongere) medewerker Timoteüs is het laatste geschrift van zijn hand. Met het schrijven van deze brief is er een einde gekomen aan de bediening van deze trouwe dienstknecht van God, wat hij kernachtig en indrukwekkend omschrijft in het laatste hoofdstuk: "De goede strijd heb ik gestreden, de renbaan heb ik volbracht, het geloof heb ik bewaard" (vs. 7). Die goede strijd hield onder meer in dat God de waarheden met betrekking tot het lichaam van Christus via deze apostel bekendmaakte ...

Dit boek is het laatste van zes boeken over Paulus' zeven late brieven.
Bekijk hier de andere in deze serie verschenen boeken.

Lees ook 'Verkondig het Woord'. Timotheus

Zoek een boek ...

Sluiten