Search Menu

Leren leven uit de Bijbel

Aanbiedingen

Is het totaalbedrag (zonder eventuele kortingen) van je bestelling € 50,00 of hoger, dan betaal je bij verzending binnen Nederland geen portokosten!
Alle vers-voor-versboeken

Alle vers-voor-versboeken

Hoite Slagter € 65,00
Auteur: Hoite Slagter
Formaat: Harde kaft
Bestelnummer: 7500
Aantal pagina's: In totaal 736 bladzijden!
ISBN:
Afmetingen: 22,5x15cm

Schaf alle vers-voor-versboeken over de zeven late brieven van Paulus in één keer aan voor € 65,00 (normale prijs: € 96,95).

Nieuwe en letterlijke vertalingen van Paulus' brieven aan de Efeziërs, de Filippenzen, de Kolossenzen, Filemon & Titus en de eerste en tweede brief aan Timoteüs. Bij elk vers uitleg over veel van de (oorspronkelijk) gebruikte woorden, de verbanden met andere verzen in de betreffende brieven en soms structuren van verzen en gedeelten. Heel veel achtergrondinformatie compact samengebracht in mooi uitgevoerde boekwerken. Al met al een waardevol naslagwerk voor de bestudering van de zeven late brieven van Paulus.

Tevens ontvangt u de brochure 'De late brieven van Paulus'. Hierin is de Bijbeltekst van deze brieven opgenomen zoals deze opnieuw en letterlijk vertaald is in de vers-voor-versboeken.

(Ben je Morgenroodreeksabonnee, dan betaal je voor deze aanbieding - vanwege je vast korting als Morgenroodreeks-abonnee - dus slechts € 52,00! Abonnee worden kan tijdens het bestelproces.) We berekenen op deze bestelling geen verzendkosten.

Zoek een boek ...

Sluiten